joi, 10 mai 2018

Goblin

       Am vazut serialul cu multe luni in urma. Are de toate, fantasy, realitate, umor. Are ceva din stilul familiei Adams, atat de atipici, atat de misteriosi. La inceput actrita principala nu mi-a placut, o voiam mai frumoasa(gandeam atat de superficial), insa cu fiecare episod vedeam o actrita atat de talentata, atat de frumoasa prin rolul prin care il juca incat mi s-a facut rusine. Cred ca despre om nu trebuie sa gandesti decat dupa ce ai minim o conversatie cu el. 
       In schimb desi nici actorul nu este o mare frumusete m-am indragostit iremediabil de zambetul trist, de personalitatea din vremurile de demult si ar mai fi. Despre Duhul Mortii nu mai zic nimic, ca daca il aveam in fata ii saream in brate.
       Ideea este insa ca amandoi au facut un cuplu formidabil. Silpun sarang sau dragoste trista dar atat de fermecatoare incat te face sa crezi ca prin lumea asta atat de larga, sub unicul cer pe care il vedem, mai sunt persoane care pot avea sentimente atat de profunde incat ar fi in stare sa renunte la egoismul lor doar ca sa nu le raneasca pe ale altora. Sa ai ceva ce proteja din toata inima ta, sa poti sa te sacrifici pentru cealalta persoana, sa faci orice sa o vezi fericita. Sa te dai pe tine pentru ea, asa arata dragostea adevarata. Sunt doua povesti de dragoste nemuritoare.
       Pentru cei care vor sa vada cum arata dragostea adevarata, nici vorba de pasiune sau de siropenii, doar ceva...pur! Recomand Goblin si daca va uitati sa va luati servetele ca in film pana si barbatii plang(mai ales Duhul Mortii). Doar e firesc, au si o parte femeiasca in ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu