joi, 17 noiembrie 2016

Sub Ceruri

       As avea multe de zis, cu toate astea n-ar mai fi nimic de zis. Or fi de vina cei doi gemeni dragalasi pe care-i port cu mine? Castor si Polux? Se prea poate avand in vedere ca zbor, dar nu cu aripi. Vine de altundeva zborul asta ce ma poarta. Zilele astea aura mea s-a schimbat. E la polul opus. Probabil ca o sa ajungem la un consens cu totii cand o sa am vreo 50 de ani sau ceva de genul. Pana atunci experimentam altceva. Altcumva. Nu neaparat altundeva. Poate tot aici. 
       Cu totii avem doua parti. Noi alegem pe care sa o folosim. Si uneori cand dam de partea intunecata si o folosim, incepem sa ne simtim invincibili. Acum, nu stiu daca o sa fie mereu asa, ca in mod normal partea dreapta ar trebui sa invinga. Dar e o experienta si partea asta "salbatica", sa-i zic asa. 
       Despre echilibru n-as sti ce sa zic. Nu stiu cati si-au putut imbina cele doua parti. Asta daca n-au ramas prinsi prin particica aia de care ne e frica tuturor. Sau nu ne e frica? Pana la urma ce ne-ar putea face? 
       Viata e asa frumoasa, noi suntem urati. Cand vom fi si noi frumosi? Mai avem catre Sus, mai avem. Pana atunci zbor. Pe matura. Si...goala? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu